Ajánlatkérés

Ilyen szuper esküvőben sosem voltam még!

Az általam vezetett esküvőkben ezt mondják leggyakrabban a vendégek, de gyakran még a többi szolgáltató is.

Gratulálok Nektek a közelgő házasságkötéshez! Szeretném kívánni, hogy a családotok és a barátaitok is ilyen jól érezzék magukat a Ti esküvőtökön!

Az esküvő szervezése örömteli, de egyben kemény feladat. Megtalálni a tökéletes helyszínt és a szolgáltató csapatot, aki a Nagy Napon mindent megtesz azért, hogy Ti élvezni tudjátok az esküvő napját.

De arra már rájöttetek, hogy kell egy „karmester” illetve egy rutinos profi ceremóniamester.
Szeretnék adni Nektek egy remek ajánlatot!

Ezt hallom leggyakrabban a menyaszonyoktól, vőlegényektől.

„Annyi a szolgáltató, hogy egyáltalán nem könnyű választani, az esküvő napja pedig egyre közelebb van.”
Ne is húzzuk az időt, kérlek töltsd ki az ajánlatkérést és egyből küldöm a választ e-mailben.

Töltsd ki kérlek az ajánlatkérést

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

Adatkezelési tájékoztató

De ha jobban szeretitek az élő hang varázsát, kattints a telefonszámra és akár beszélhetünk is

+3620/494-1722

 

De ha túl gyorsan haladok, lassítsunk ….

Őszintén? Örülök, hogy tovább olvasol, mert így tudom, hogy jobban érdekel ki van a ceremóniamester név mögött. Kezdjük a hagyományos módszerrel, előbb ismerkedjünk egy kicsit.

Ceremóniamester és tánctanár vagyok, imádom az esküvőket. Az előkészületektől kezdve egészen addig a pillanatig, amíg izzadtan, fáradtan, hajnalban elköszönünk egymástól egy óriási buli után. A legfőbb küldetésem, hogy az esküvő végén Ti, a család és a vendégek így gondoljanak vissza az egész napra
– Pont így volt tökéletes, semmit sem csinálnék másképp!

Mire idáig eljutunk pontosan értem, Nektek mi jelenti a tökéletes esküvőt, de addig még sokat kell beszélgetnünk. Ezért az ajánlatadás után, a legtöbb párral otthonról, kényelmesen laptopról vagy telefonról tartunk egy mini videós meetinget, hogy egyáltalán tetszünk-e egymásnak. De ha jobban szeretitek a személyes találkozót, én örülök ennek is, haladjunk úgy, ahogy nektek kényelmes.

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

 

Nem egyedül dolgozom, ennek két oka is van

2016-ban, amikor elkezdtem az esküvők levezetésével foglalkozni, hamar kiderült, hogy nem tudok annyi esküvőt vállalni, mint amennyi megkeresés érkezik. Ezért először testvéremet Csabát vontam be a lebonyolításba, utána pedig Kende és Dani csatlakozott a csapathoz, így amikor ajánlatkérésről van szó, tudsz választani több ceremóniamester közül is.

Együtt dolgozunk, de úgy alakítottuk ki az árképzést, hogy azoknak a pároknak is lehetőségük legyen profi ceremóniamestert felkérni, ahol a vendéglétszám vagy a költségvetés miatt, alacsonyabb a ceremóniamesterre szánt keret.

Áraink a 2024-es szezonban: 160e Ft és 230e Ft között érhetőek el

 
Pál Dani ceremóniamester
 
 
 
Fodor Kende ceremóniamester
 
 
 
Igar Csaba ceremóniamester
KÉRJ AJÁNLATOT MOST

 

Beszélhetnék én is magunkról

De sokkal érdekesebb mit mondanak azok a párok, akik esküvőjét vezettük. Ha jobban szereted olvasni, mint nézni, akkor a facebookon párok és esküvői szolgáltatók írnak az együtt megtervezett esküvőkről, ha a videót szereted jobban, íme pár vélemény

Petra és Gábor véleménye

Laura és Roli véleménye

Bius és Sebi véleménye

Viki és Zozó véleménye

 

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!

 

Milyen a tökéletes esküvő véleményünk szerint?

– amikor a vendégek és az ifjú pár is így tekint vissza az esküvő napjára.

Óriási buli volt, rengeteget táncoltunk és úgy tűnt az egész, a szertartás kezdetétől az esküvő végéig mintha csak magától ment volna. Minden program időben kezdődött, a vendégek nem unatkoztak és szépen, gördülékenyen mentek az események egymás után.
Volt ott egy kedves fickó, aki az egészet koordinálta, de nem volt túlzóan sok, pont jókor, a kellő időben vitte fel a hangulatot

Egyedi játékokkal tesszük különlegessé a Nagy Napot

Ebben a kép montázsban a Csókkirály játék egy-egy pillanatát mutatom meg. Nem ismeritek ez a játékot? Nagyon szívesen elmondom ha érdekel. Egy biztos. A vendégek és a pár is nagyon élvezi. Csak ilyen programokat szervezünk a Ti esküvőtökre is.

Magamról röviden

„Civilben” tánciskolát vezetek Vácon, ahol alkohol fogyasztás nélkül tudom táncba csábítani az embereket. Az esküvő, ahol jellemzően korlátlan fogyasztás is a rendelkezésünkre áll, ehhez képest már könnyű pálya

Most elsősorban az esküvő levezetéséről és a ceremóniamesteres dolgokról beszélünk, de ha később az esküvői nyitótánc vagy egyszerűen a tánctanulás is érdekes lehet, akkor beszéljünk róla. A tánciskolánk Vácon a belvárosban vár Benneteket!

AJÁNLATOT KÉREK!

 

Amire a legbüszkébb vagyok

A rengeteg pártól és esküvői szolgáltatótól érkező vélemény a Fb oldalamon,
kérlek nézzetek körül, mert lehet, hogy a Ti már meglévő szolgáltatótok is írt rólam

Ha úgy érzed szeretnél többet megtudni az esküvői életemről, olvasd a blogom vagy gyere a Facebook oldalamra

KÉRJ AJÁNLATOT MOST!