Ajánlatkérés

Esküvők szervezése Covid biztos garanciával arra az esetre, ha a tervezett napon a vírus miatt változtatni kell. De remélem erre nem kerül sor!

Később erre visszatérünk, de nézzük a legtöbb páromnál mi igényli a sok-sok időt a szervezés során.

“A rengeteg szolgáltató közül nem is olyan könnyű választani, az esküvő napja pedig egyre közelebb van.”
Ne is húzzuk az időt, nézd meg az egyperces bemutatkozó videót, ha szimpatikus amit mondok, kérlek töltsd ki ezt a pár mezőt és egyből küldöm az ajánlatot.

 
 
Keresztneved:*
E-mail címed:*
Esküvőtök dátuma:*
Templomi szertartás
Polgári szertartás
A tervezett vendéglétszám:*
Telefonszámod:*
Kérlek add meg a teljes neved:*
Kérlek írj le
minden fontos tudnivalót
az esküvő részleteiről.
Pl. helyszínek, időpontok
Adatkezelés*

Adatkezelési tájékoztató

Ok, gyakran előfordul,  hogy nem megy ennyire gyorsan

Őszintén? Örülök, hogy tovább olvasol, mert így tudom, hogy jobban érdekel ki van a ceremóniamester név mögött és nem az a típus vagy, aki bekér sok-sok ajánlatot és meg sem nézi ki milyen szakember. Kezdjük a hagyományos módszerrel, előbb ismerkedjünk egy kicsit.

Ceremóniamester és tánctanár vagyok, imádom az esküvőket az előkészületektől egészen addig a pillanatig, amíg izzadtan, fáradtan, hajnalban elköszönünk egymástól egy óriási buli után. A legfőbb küldetésem, hogy az esküvő végén Ti, a család és a vendégek így gondoljanak vissza az egész napra
– Pont így volt tökéletes, semmit sem csinálnék másképp!

Mire idáig eljutunk pontosan értem, Nektek mi jelenti a tökéletes esküvőt, de addig még sokat kell beszélgetnünk. Ezért az ajánlatadás után, a legtöbb párral otthonról, kényelmesen laptopról vagy telefonról tartunk egy mini videós meetinget, hogy egyáltalán tetszünk-e egymásnak. De ha jobban szeretitek a személyes találkozót, én örülök ennek is, haladjunk úgy, ahogy nektek kényelmes.

Beszélhetnék én is magamról

De sokkal érdekesebb mit mondanak azok a párok, akik esküvőjét vezettem. Ha jobban szereted olvasni, mint nézni, akkor a facebookon párok és esküvői szolgáltatók írnak az együtt megtervezett esküvőkről, ha a videót szereted jobban, íme pár vélemény

Petra és Gábor véleménye

Laura és Roli véleménye

Bius és Sebi véleménye

Viki és Zozó véleménye

Ajánlatot kérek most

Tapasztalatom szerint a párokat a szolgáltatóval kapcsolatban csak két dolog érdekli

  • Milyen ember? Mennyire találja meg a közös hangot veletek és a vendégekkel? Hogyan dolgozik egy esküvőn?
  • Mennyibe kerül?
    Ez a kettő szinte mindig összefügg egymással, ezért amit csak tudok, videós formában küldök el nektek

Észrevettem, hogy a pároknak sem idejük sem kedvük nincs minden lehetséges szolgáltatóval találkozni, azonban csak online, referenciák alapján sem könnyű dönteni.
Ezért azt javaslom, szervezzünk egy 20 perces Messengeres/Skypeos villámkonzultációt, amiben már kialakul, hogy tetszünk-e egymásnak. Ok?

Milyen a tökéletes esküvő véleményem szerint?

– amikor a vendégek és az ifjú pár is így tekint vissza az esküvő napjára.

Óriási buli volt, rengeteget táncoltunk és úgy tűnt az egész, a szertartás kezdetétől az esküvő végéig mintha csak magától ment volna. Minden program időben kezdődött, a vendégek nem unatkoztak és szépen, gördülékenyen mentek az események egymás után.
Volt ott egy kedves fickó, aki az egészet koordinálta, de nem volt túlzóan sok, pont jókor, a kellő időben vitte fel a hangulatot

Egyedi játékokkal teszem különlegessé a Nagy Napot

Ebben a kép montázsban a Csókkirály játék egy-egy pillanatát mutatom meg. Nem ismeritek ez a játékot? Nagyon szívesen elmondom ha érdekel. Egy biztos. A vendégek és a pár is nagyon élvezi. Csak ilyen programokat szervezünk a Ti esküvőtökre is.

Magamról röviden

“Civilben” tánciskolát vezetek Vácon, ahol alkohol fogyasztás nélkül tudom táncba csábítani az embereket. Az esküvő, ahol jellemzően korlátlan fogyasztás is a rendelkezésünkre áll, ehhez képest már könnyű pálya

Most elsősorban az esküvő levezetéséről és a ceremóniamesteres dolgokról beszélünk, de ha később az esküvői nyitótánc vagy egyszerűen a tánctanulás is érdekes lehet, akkor beszéljünk róla. A tánciskolánk Vácon a belvárosban vár Benneteket!

Ajánlatot kérek most

Amire a legbüszkébb vagyok

A rengeteg pártól és esküvői szolgáltatótól érkező vélemény a Fb oldalamon,
kérlek nézzetek körül, mert lehet, hogy a Ti már meglévő szolgáltatótok is írt rólam

Ha úgy érzed szeretnél többet megtudni az esküvői életemről, olvasd a blogom vagy gyere a Facebook oldalamra

Ajánlatot kérek most
Mitől Covid biztos a ceremóniamesterrel kötött szerződés?